Hopp til hovedinnhold

Takk for nå, Drammen

Årsutstillingen 2022 hadde sin siste visningsdag forrige uke. Vi takker alle deltakende kunstnere, juryen og museet for et flott samarbeid!

Det har vært et privilegie å gjeste Drammens Museum for første gang i Årsutstillingens snart 50 år lange historie, med de mulighetene som dette mangefasetterte visningsstedet tilbyr. Arbeidene ble vist både i salene for temporære utstillinger og i de kulturhistoriske samlingsrommene; «Gjenstander for livet», «Nøstetangenrommet», «Glimmer og gavn», «Kirkerommet» og i den japanske hagen. 52 kunstnere har hatt gleden av å stille ut 73 verk i utstillingsperioden på halvannen måned.

Helt over er det imidlertid ikke. Om ikke lenge kan du få med deg innslag fra utstillingens fagseminar som videoopptak, til glede for de som ikke hadde anledning til å være til stede fysisk den 22. oktober. Vi skal også publisere en videoomvisning som presenterer utstillingen for ettertida. Følg med i NKs kanaler!

Salg i utstillingen
Vi vil gjerne benytte anledningen til å kunngjøre salget i utstillingen, som i år ble håndtert av Format. Det er gledelig at så mange av verkene fra Årsutstillingen finner veien til nye møter med publikum:

  • Karen Klim, Frossent minne, INK til KODE
  • Line Solberg Dolmen, the transient, the fleeting, the contingent III, INK til KODE
  • Lydia SooJin Park, Dreaming for Reincarnation, INK til KODE
  • Bente Valentinsen Dankertsen, Differences, til privat kunde
  • Trond Johan Skog, Tebolle, til privat kunde
  • Margrethe Loe Elde, #51 Bluish Green. Egg of Trush/ Under Disk of Wild Rose leaves/ Beryl, til privat kunde

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Årsutstillingen

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt