Hopp til hovedinnhold

Kunsthåndverk 2016

Norske Kunsthåndverkere er glade for å meddele at årsutstillingen Kunsthåndverk 2016 vil finne sted i Fredrikstad, der den skal fylle både Østfold kunstsenter (ØKS) og hallen i Hydrogenfabrikken.

Visningsperioden for Kunsthåndverk 2016 er 17. september - 16. oktober, og utstillingen vil danne utgangspunkt for et omfattende kunstprogram som forplanter seg ut i Fredrikstads gater og ateliéer.

Som alltid er det åpen innsendelsesrett, og søknadene juryeres i to omganger. Du kan søke med eksisterende verk, samarbeidsprosjekter eller verk som er under produksjon. Juryen oppfordrer også til å søke med stedspesifikke prosjekter tilpasset hallen i Hydrogenfabrikken – et unikt visningsrom på over 500 kvm, med hele 15 meters takhøyde.
I tillegg lyser Prosjektrom Helium ut et 5 ukers Artist in Residence-opphold forbeholdt en av kunstnerne i utstillingen.

Les hele utlysningen her.

Årets juryleder er tekstilkunstner og professor ved KHiB Hilde Hauan Johnsen. Øvrige representanter er keramiker Jim Darbu, smykkekunstner Reinhold Ziegler og Putte H. Dal som er faglig representant fra ØKS, vår samarbeidspartner for prosjektet.

SØK HER. Frist 5. april.

Om Østfold kunstsenter

Om hallen i Hydrogenfabrikken

Om årsutstillingen

Ved spørsmål, kontakt prosjektleder i Norske Kunsthåndverkere
Marit Lønning Reiten, 400 97 377 / mlr@kunsthandverk.no

Publisert

Sist oppdatert

Kategorier

Årsutstillingen

Mer fra aktuelt

Gå til Aktuelt